BLACK GOSPEL NIGHT DEN BOSCH 2018 IN DE MOOISTE GOTISCHE KERK VAN NEDERLAND!

SINT-JANSKERK IN GOUDA

VRIJDAG 7 DECEMBER // G-ROOTS & DWIGHT DISSELS

De ‘Black Gospel Night’ is inmiddels uitgegroeid tot een uniek ­muzikale happening in Nederland. Wij maken ons op voor dit sfeervolle event in de prachtige ­ambiance van de monumentale Sint-Janskathedraal. We komen in die fijne sfeer, die kerst tot kerst maakt. ­Saamhorigheid en verbondenheid zijn tastbaar. Liefhebbers uit het hele land komen deze avonden graag naar Den Bosch voor die unieke, muzikale kerstbelevenis in een historische en bovenal sfeervolle kerstambiance.

Op 7 december is de Sint-Janskathedraal in Den Bosch ‘the christmas place to be’. Een schitterende kerk als sfeervolle locatie voor deze gedenkwaardige “Kerst”avond.  

GOSPELKOOR G-ROOTS

G-Roots is een swingende blackgospelgroep ontstaan in 2002 als drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een gospelkoor van ­enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, waardoor het een koor is met de meest uitéénlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. Momenteel bestaat onze gospelgroep uit 12 ­zangers en zangeressen, maar we beschikken ook over een eigen band.

DWIGHT DISSELS

Na de ziel van de muziek ontdekt te hebben door zijn geloof in Jezus Christus en zijn religieuze opvoeding, brengt Dwight Dissels gospel naar de Nederlandse muziek-scene. In 2017, zeven jaar na de release van zijn debuutalbum ‘If I had not believed’ en met talloze shows op zijn naam, deed Dwight mee aan het zevende seizoen van ‘The Voice of Holland’, waar hij de liveshows bereikte.

Later dat jaar trad hij live op bij RTL Late Night met een cover van ‘Kleine Jongen’ van Andre Hazes en vertelde hij over zijn wens om zichzelf volledig te wijden aan de muziek die zo dichtbij zijn hart gebleven is.

Kerk open  19.15 uur
Aanvang concert 20.00 uur
Parkeergarages St. Jan, Wolvenhoek

TICKET VERKOOP

TICKET: €27,50 excl. reserveringskosten
Tickets zijn inclusief koffie, thee of warme chocolademelk

Hier online verkrijgbaar:

Kaarten zijn online ook te reserveren via Alphens.nl
Voor zakelijke arrangementen met personeel/relaties:
info@eigenwijze-evenementen.nl

CONTACT

Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

6 + 11 =

Organisatie:

Partners: