Selecteer een pagina

BLACK GOSPEL NIGHT GOUDA 2019 IN DE MOOISTE GOTISCHE KERK VAN NEDERLAND!

 MET ONDER ANDERE G-ROOTS, DWIGHT DISSELS, DO AND MORE!

De ‘Black Gospel Night’ is inmiddels uitgegroeid tot een uniek ­muzikale happening in Gouda en omstreken. Wij maken ons op voor inmiddels de 6e editie van dit sfeervolle event in de prachtige ­ambiance van de monumentale Sint-Janskerk. We komen in die fijne sfeer, die kerst tot kerst maakt. ­Saamhorigheid en verbondenheid zijn tastbaar. Liefhebbers uit het hele land komen deze avonden graag naar Gouda voor die unieke, muzikale kerstbelevenis in een historische en bovenal sfeervolle kerstambiance.

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 december 2019 is de Sint-Janskerk in Gouda ‘the christmas place to be’. Een schitterende kerk als sfeervolle locatie voor deze gedenkwaardige “Kerst”avonden.  

GOSPELKOOR G-ROOTS

G-Roots is een swingende blackgospelgroep ontstaan in 2002 als drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een gospelkoor van ­enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, waardoor het een koor is met de meest uitéénlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. Momenteel bestaat onze gospelgroep uit 12 ­zangers en zangeressen, maar we beschikken ook over een eigen band.

DOMINIQUE VAN HULST

Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard, kreeg ­Dominique van Hulst direct een platencontract aangeboden. ­­ Ze veranderde haar naam in Do. In een uitverkocht Ahoy’ stond ze zowel in het voorprogramma van 5ive als van Montell Jordan. Rond die tijd verscheen ook haar eerste single Real Good. 

Kerk open
Aanvang concert

Parkeren St. Jan. Gouda, Achter de Kerk 16, 2801 JX Gouda
Parkeergarages Klein Amerika, Schouwburg Gouda, Q-park Nieuwe markt en Q-park Bolwerk.

TICKET VERKOOP

De ticket verkoop is nog niet gestart

Verkrijgbaar bij

Hier online verkrijgbaar:

Voor zakelijke arrangementen met personeel/relaties: miranda@eigenwijze-evenementen.nl

CONTACT

Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

3 + 11 =

Organisatie:

Partners: