BLACK GOSPEL NIGHT GOUDA 2018 IN DE MOOISTE GOTISCHE KERK VAN NEDERLAND!

 

 WOENSDAG 19 DECEMBER // G-ROOTS, STEFFEN MORRISON & EDSILIA ROMBLEY
DONDERDAG 20 DECEMBER  // G-ROOTS, STEFFEN MORRISON & EDSILIA ROMBLEY
VRIJDAG 21 DECEMBER // G-ROOTS, STEFFEN MORRISON & DO

De ‘Black Gospel Night’ is inmiddels uitgegroeid tot een uniek ­muzikale happening in Gouda en omstreken. Wij maken ons op voor inmiddels de 5e editie van dit sfeervolle event in de prachtige ­ambiance van de monumentale Sint-Janskerk. We komen in die fijne sfeer, die kerst tot kerst maakt. ­Saamhorigheid en verbondenheid zijn tastbaar. Liefhebbers uit het hele land komen deze avonden graag naar Gouda voor die unieke, muzikale kerstbelevenis in een historische en bovenal sfeervolle kerstambiance.

Op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 december 2018 is de Sint-Janskerk in Gouda ‘the christmas place to be’. Een schitterende kerk als sfeervolle locatie voor deze gedenkwaardige “Kerst”avonden.  

GOSPELKOOR G-ROOTS

G-Roots is een swingende blackgospelgroep ontstaan in 2002 als drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een gospelkoor van ­enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, waardoor het een koor is met de meest uitéénlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. Momenteel bestaat onze gospelgroep uit 12 ­zangers en zangeressen, maar we beschikken ook over een eigen band.

EDSILIA ROMBLEY

Edsilia Rombley is een Nederlands zangeres, die bekend werd door haar deelnames aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival. Daarnaast is ze lid van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Haar ouders hebben een Caribische achtergrond (Aruba en Curaçao).

DOMINIQUE VAN HULST

Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard, kreeg ­Dominique van Hulst direct een platencontract aangeboden. ­­ Ze veranderde haar naam in Do. In een uitverkocht Ahoy’ stond ze zowel in het voorprogramma van 5ive als van Montell Jordan. Rond die tijd verscheen ook haar eerste single Real Good. 

STEFFEN MORRISON

Steffen Morrison werd geboren in Suriname waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij laat het oude soulgeluid weer tot leven brengen en geeft er een nieuwe, opwindende draai aan. Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach, groot gevoel voor stijl en passie voor soulmuziek geeft Steffen een nieuwe impuls aan de soul.

Kerk open 19.15 uur
Aanvang concert
20.00 uur
Parkeren St. Jan. Gouda, Achter de Kerk 16, 2801 JX Gouda
Parkeergarages Klein Amerika, Schouwburg Gouda, Q-park Nieuwe markt en Q-park Bolwerk.

TICKET VERKOOP

EARLY BIRD TICKET (tot 1-10-2018): €27,50 excl. reserveringskosten
TICKET (na 1-10-2018): €29,50
excl. reserveringskosten
Beide soorten tickets inclusief koffie, thee of warme chocolademelk

Verkrijgbaar bij

• Primera vestiging Gouda De Markt
• Primera vestiging Winkelcentrum Bloemendaal
• Primera vestiging Bodegraven Raadhuisplein
• Primera vestiging Waddinxveen

Hier online verkrijgbaar:

Kaarten zijn online ook te reserveren via Alphens.nl Voor zakelijke arrangementen met personeel/relaties: info@eigenwijze-evenementen.nl

CONTACT

Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

12 + 4 =

Organisatie:

Partners: