Selecteer een pagina

BLACK GOSPEL NIGHT LAREN 2019 IN DE MOOISTE GOTISCHE KERK VAN NEDERLAND!

 

 VRIJDAG 29 MAART // G-ROOTS, JOY WIELKENS & MICHAEL VAREKAMP

In een voorjaarssetting vindt een swingende Black Gospel Night plaats in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek te Laren. Na een eerste editie in 2018 brengen wij dit muzikaal entertainment voor een tweede jaar naar ’t Gooi met een geheel andere invulling. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Op vrijdag 29 maart 2019 wordt de Sint Jan voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere sfeerlocatie aan de Brink met veel kaarslicht. Buiten plaatsen wij enkele kramen voor een gezellig samenkomen.

Wij hebben fantastisch entertainment weten vast te leggen voor deze 2e editie met het meest wervelende Black Gospel koor van Nederland. G-roots brengt een repertoire aan Black Gospel, zoals Black Gospel hoort te klinken. G-roots neemt u mee naar de zwarte kerken in Amerika. Met stemmen die zichzelf al hebben bewezen in de Nederlandse muziekindustrie. De leden van het koor zingen veel als achtergrondzanger of zangeres bij (inter)nationale artiesten. Eens in de zoveel tijd zoeken zij elkaar op om hun passie voor BlackGospel, Soul en de blijde boodschap met elkaar en hun publiek te delen.

Het koor wordt vergezeld door 3 live muzikanten, die zorgen voor een opzwepende en innemende mix van uitzinnig tot heel klein.

Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Joy Wielkens & trompettist Michael Varekamp in Laren. Joy Wielkens geniet bekendheid als zangeres en actrice. Haar optreden voor het Koninklijk Huis tijdens Bevrijdingsfestival 2017 zorgde voor een onvergetelijk podium. Michael Varekamp is zonder twijfel de beste trompettist van Nederland en geniet bekendheid als de “Miles Davis / Dizzy Gillespie” van de lage landen.

Dit gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen. Meer dan het bezoeken waard met vrienden, familie maar ook met personeel of relaties. Hiervoor bieden wij interessante zakelijke arrangementen. Onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij niemand stil kan blijven zitten!

JOY WIELKENS

Joy Wielkens geniet bekendheid als zangeres en actrice. Haar optreden voor het Koninklijk Huis tijdens Bevrijdingsfestival 2017 zorgde voor een onvergetelijk podium.

MICHAEL VAREKAMP

Michael Varekamp is zonder twijfel de beste trompettist van Nederland en geniet bekendheid als de “Miles Davis / Dizzy Gillespie” van de lage landen.

GOSPELKOOR G-ROOTS

G-Roots is een swingende blackgospelgroep ontstaan in 2002 als drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een gospelkoor van ­enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, waardoor het een koor is met de meest uitéénlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. Momenteel bestaat deze gospelgroep uit 12 ­zangers en zangeressen en beschikken ze ook over een eigen band.

Kerk open 19.15 uur
Aanvang concert 20.00 uur

TICKET VERKOOP

 

TICKET: €29,63 excl. reserveringskosten
Beide soorten tickets inclusief koffie, thee of een glas wijn

Verkrijgbaar bij

Hier online verkrijgbaar:

Voor zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen via miranda@eigenwijze-evenementen.nl

CONTACT

Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

11 + 15 =

Organisatie:

Partners: